Сампдория и Интер не се победиха в страхотен мач


F.

Сампдория и Интер направиха много красив мач, но в крайна сметка не се стигна до победител в мача помежду им, който бе от програмата на 7-ия кръг в Серия А. На стадион "Луиджис Ферарис" двата тима завършиха при резултат - 1:1. И пред двете врати имаше голови положения и интересни моменти, но зрителите на стадиона станаха свидетели на само две попадения.

В 51-ата минута Перейра с перфектен пас намери Муриел в наказателното поле и нападателят с едно докосване прати топката във вратата на Ханданович за 1:0. В 76-ата минута гостите отвърнаха на удара. Икарди стреля отблизо, но двама футболисти застанаха на пътя на топката, която все пак попадна в Перешич, който нямаше как да сбърка при появилата се добра ситуация за него и по този начин оформи крайното 1:1.

"Нерадзурите" стигнаха до равенството, но е факт, че не успяха да спечелят във втори пореден двубой. В класирането миланци отново са лидери, вече с 16 точки, но след изиграването на този кръг това може да се промени. Самп са на 9-та позиция с 11 точки.

239