Интер се справи с Болоня и временно е втори (видео)


В. Мухарски

Интер продължава със силното си представяне в Серия А. "Нерадзурите" стигнаха до успех с 3:1 при гостуването си на Болоня в среща от 9-ия кръг на първенството. С тази победа Интер събра 21 точки в актива си и се нареди на 2-а позиция в класирането, но Наполи е с мач по-малко (Тимът от Неапол играе по-късно днес с отбора на Киево).

Доста работа в тази среща имаше съдията, който изгони треньора на домакините Пиоли, както и лекаря на Болоня. Червен картон получи и помощникът на Страмачони - Барези.

В 27-ата минута Ранокия откри резултата след като успя да засече с глава прекрасно центриране на Естебан Камбиасо от пряк свободен удар - 0:1. След почивката паднаха останалите попадения. В 53-ата минута Паласио се справи с бранителите на домакините и намери в наказателното поле непокрития Диего Милито, който добута топката в опразнената врата - 0:2.

Пет минути по-късно Николо Черубин засече с глава от близка дистанция центриране на Алесандро Диаманти и намали на 1:2. Крайното 1:3 оформи Камбиасо в 64-ата минута.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



119