Ювентус обяви групата за Суперкупата на Италия


Н. Гавазов

Старши треньорът на Ювентус Антонио Конте определи групата от 27 футболисти, която ще замине за Пекин за участие в Суперкупата на Италия. Снощи „бианконерите" победиха с 2:0 Малага в Салерно и директно ще летят за столицата на най-многолюдната държава в света. Изненадващо в групата се оказа и Леонардо Бонучи.

Както е известно, бранителят е заплашен от изхвърляне от футбола за срок от 3,5 години за участие в уговорени мачове в Италия, но ще бъде на разположение за мача срещу Наполи, ако преди това не бъде наказан.

Конте също се намира под заплаха да бъде дисквалифициран за 15 месеца и снощи треньорът седна пейката, предоставяйки управлението на отбора на асистента си Масимо Карера.

Срещата ще се проведе в Пекин на 11 август, а любопитното е, че съдебното решение, ще излезе преди двубоя за Суперкупата.

Ето и групата на Ювентус за мача с Наполи: Буфон, Сторари, Леали, Бранеску, Барцали, Бонучи, Де Чели, Лусио, Маси, Ругани, Лихтщайнер, Унтерзее, Зиглер, Асамоа, Джиачерини, Маркизио, Мароне, Падоин, Пепе, Пирло, Погба, Видал, Бойкае, Джовинко, Матри, Куялиарела, Вучинич

 

132