Леонардо: Искахме да вземем Силва, но...


Н. Гавазов

Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо коментира отказът на Милан от предложението на парижани за покупката на защитника Тиаго Силва. Както е известно, късно снощи бе сложена точка на поредната трансферна сага на Стария континент, след като на официалния сайт на „росонерите" се появи краткото съобщение: „Президентът Берлускони реши: Тиаго Силва остава в Милан".

„Случват се подобни неща. Ние се надявахме, че преговорите ще завършат успешно, но разбирахме, че въпроси от подобен род винаги се решават от двете страни. Излязохме на трансферния пазар с намерението да закупим най-добрият защитник в света, но... Впрочем, отношенията ми с Галиани си остават преди всичко отлични. Той е мой учител", заяви Леонардо за Sky Sports.

ПСЖ не е разговарял с представителите на Милан за Ибрахимович. Галиани разказа ли ви от какво се интересувахме? Може би, но нашата цел бе Тиаго Силва. Само ще добавя, че някои сведения в пресата бяха силно преувеличени около тази история", допълва спортният директор на ПСЖ.

 

87