Интер и Лацио с грешни стъпки, резултати от Серия А (видео)


В. Мухарски

Интер не успя да победи Аталанта на своя "Стадио Сан Сиро" и по този начин остана на 7 точки от 3-ото място в Серия А, което дава право на участие в Шампионската лига. "Нерадзурите" записаха ново разочароващо представяне, завършвайки 0:0 с днешния си опонент. След днешното реми Интер освен всичко пропусна да се възползва от поражението, което Лацио допусна при гостуването си на Катания.
 
Вина за това равенство има Диего Милито, който пропусна да отбележи дузпа през първата част. След малко повече от 20 минути игра Пацини бе фаулиран в наказателното поле на Аталанта, а зад топката застана Диего Милито, но ударът му бе отразен от Консили.

Самият Пацини също можеше да се разпише през първата част, но нямаше късмет при завършващия удар. След почивката възможностите имаше и за гостите от Бергамо, които можеха да отмъкнат всичките цели три точки от Милано. В 62-ата минута Жулио Сезар по страхотен начин спаси удар на Габиадини, а в последните минути Аталанта отново пропусна да реши всичко на "Сан Сиро".

"Нерадзурите" са с актив от 41 точки, докато Лацио все още са на 3-ата позиция със 7 пункта повече. "Орлите" загубиха от Катаня с минималното 1:0. Единственото попадение заби защитникът Никола Легроталие в 79-ата минута.

Резултати от Серия А:

Интер - Аталанта 0:0 
Лече - Палермо 1:1 
Катаня - Лацио 1:0 
Болоня - Киево 2:2 
Сиена - Новара 0:2 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



157