Ювентус подготвя офанзива за привличане на Коларов


Н. Гавазов

Италианският Ювентус подготвя офанзива за привличане на защитника на Манчестър Сити Александър Коларов през следващото лято, съобщава новината CalcioMercato. Както е известно, интересът на „бианконерите" към сръбския защитник е от края на миналия сезон и се очакваше, че през последния трансферен прозорец торинския гранд ще прояви по-голям активност по отношение на Коларов, но това не се случи.

Защитникът на Сити се представи добре в първата година след пристигането си от Лацио, но през сегашната кампания на „гражданите" Коларов записа само осем мача във Висшата лига на Англия, като само в шест започна като титуляр.

От ситуацията смята да се възползва Ювентус и според информациите, след края на сезона „бианконерите" ще проявят по-голяма активност по отношение на сърбина, който може да реши част от проблемите на Конте в защитен план.

Сумата, която „Старата дама" смята да вложи в Коларов е около 9 милиона евро, въпреки че според специалистите тя няма да бъде достатъчна защитникът да бъде върнат в Италия.

 

97