Милан и Наполи със заслужено нулево реми (видео)


В. Мухарски

Милан и Наполи не успяха да си отбележат гол в среща от 22-рия кръг на "Серия А". Двата тима завършиха наравно 0:0, като точката е добре дошла в актива на гостите, докато за "росонерите" ремито е равносилно на загуба, тъй като не успяха да се възползват от грешките на Лацио, Интер и Юве.



И двата тима заслужава еднакво победата, тъй като направиха доста пропуски. "Росонерите" започнаха добре срещата, като Зеедорф имаше възможност да открие резултата, но ударът му бе спасен от стража на Наполи. В 18-ата минута Абиати отрази удар на Марек Хамшик. Малко по-късно Лавеци също направи пропуск за гостите. Робиньо и Емануелсон пропиляха добри положения за гол в края на първата част.

Малко след почивката отново Робиньо не успя да порази вратата на тима от Неапол. В 61-вата минута Златан Ибрахимович шутира в аут. Девет минути по-късно Едисън Кавани засече топката с глава, но нямаше късмет да се разпише. Филип Мексес пропусна за Милан, а в продължението Кавани отново пропусна и по този начин резултатът се запази равен.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



162