Снайдер: Балотели няма да се завърне в Интер


Н. Гавазов

Полузащитникът на Интер Уесли Снайдер не смята, че в близко бъдеще нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели ще се завърне на „Джузепе Меаца", съобщава La Gazzetta dello Sport. Както е известно, италианският национал наскоро разкри, че някога може отново да облече фланелката на „нерадзурите" - изказване, което бе приветствано от президента на Интер Масимо Морати.

"Винаги съм имал отлични отношения с Балотели. Той е добър играч и винаги съм му се възхищавал. Марио се справя отлично в Сити, отборът му върви напред и няма причина да поглежда назад към Интер. Би било чудесно да бъде укрепен отбора ни, но вярвам, че сами имаме сили да променим нещата в представянето си. Вярваме и в Раниери и смятаме, че той е правилният човек за тази работа", заяви Снайдер.

Плеймейкърът също така отрече, че той някога е заявявал, че отборът на „нерадзурите" е стар.

„Дадох едно интервю в Холандия, което бе предадено много зле. Казах им, че имаме силен тим, с много качествени играчи, но проблема е, че едни и същи футболисти играят в него а всеки три дни. Имахме наистина отбор с много стари играчи преди две години, когато станахме шампиони на Европа, но сега възрастта не е проблем", допълва холандецът.

 

163