ПСЖ следи нападател на Интер


Н. Гавазов

Бившият старши-треньор на Интер Леонардо е възможно да успее да убеди Диего Милито да напусне Милано, съобщава Football Italia. Бразилецът в момента заема длъжността спортен директор на Пари Сен Жермен и столичани имат намерение да използват влиянието на бразилеца, за да привлекат нападателя на Интер.

Милито има договор с „нерадзурите" до 2014 г., но все по-рядко получава възможност да играе - заради контузиите, които го сполетяха и най-вече заради слабата си форма. Той бе изместен от Пацини, Сарате и Форлан. Според изданието, през януари Леонардо ще пристигне с конкретна оферта за Диего. От своя страна президентът на Интер Масимо Морати е склонен да се раздели с нападателя, ако разбира се предложението е добро.

Аржентинецът вече обяви няколко пъти, че иска да остане в Интер. Но с течение на времето мнението му е започнало да се променя, след като шансовете му за изява са ограничени. Според спекулациите в медиите, предложение от около 10 млн. евро ще бъде достатъчно, за да може Милито да премине в Пари Сен Жермен. Интерес към играча има и друг френски отбор - Олимпик Марсилия.

 

91