Бербо замества Касано в Милан?


Н. Гавазов

След евтините трансфери на Кевин-Принс Боатенг, Робиньо и Антонио Касано, вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани подготвя изгодна сделка и за Димитър Бербатов, който да замести Антонио Касано, съобщава в броя си от тази сутрин италианското издание Calciomercato. Талантливият нападател не е особено щастлив в Манчестър и обмисля да каже „сбогом" на „червените дяволи".

Митко, който през миналата година стана голмайстор на Висшата лига има договор до края на този сезон, който все още не е подновен. В момента той е четвърти избор за титулярно място в атаката на отбора си след Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и дори след слабо представящия се Дани Уелбек. През последния месец няколко европейски топ отбора се свързват с интерес към бившия капитан на националния ни тим. Сред тях са ПСЖ, Галатасарай, Лацио, Рома и Шалке 04.

La Gazzetta dello Sport пък съобщава, че „росонерите" също така проявяват интерес към нападателя на Интернасионал Леандро Дамиао и ще се опитат през зимния трансферен прозорец да подпишат с бразилския футболист. Според изданието, като други варианти се разглеждат още Лукас Подолски от Кьолн и Лука Тони от Ювентус.

 

92