Ювентус няма да допусне изненада срещу Болоня


Н. Гавазов

Ювентус - Болоня
Стадион: "Ювентус Арена", Торино
Дата: 21.09.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Габриеле Гава

На бижуто „Ювентус Арена" в сряда вечер ще се срещнат два отбора, чието представяне до момента е коренно противоположно. „Бианконерите" стартираха кампанията си с две поредни победи, в които отбелязаха пет гола и допуснаха само един и веднага бяха определени от специалистите като кандидати за титлата. Това подразни президента Андреа Анели, който предупреди играчите, че все още нищо не са направили и трябва да гледат напред.

Болоня загуби гостуването си на Фиорентина на старта на Серия А и ако тази загуба бе очаквана, то какво да кажем за двубоя срещу Лече, в който „рособлу" претърпяха поражение на собствен терен, за което бяха освирквани от привържениците си. В момента, отборът воден от Бисоли е без точка, без вкаран гол и заема предпоследното място единствено и само благодарение на това, че Аталанта стартира с минус точки и все още бергамци имат да наваксват. Въпреки неблагополучията, президентът Гуаралди се обяви в защита на своя треньор и призова феновете да подкрепят тима.

Ювентус е без Якуинта, който лекува контузия, а извън групата останаха също така Сьоренсен, Пациенца, Манингер, Тони, Мароне и Мота. Схемата на игра, която Конте ще използва е тази, която му донесе успехи в предишните два двубоя: 4-2-4. Вероятен състав: Буфон; Лихтщайнер, Барцали, Киелини, Де Чили; Маркизио, Пирло; Красич, Вучинич, Дел Пиеро, Пепе.

Болоня ще пътува до Торино обременен с куп проблеми в кадрово отношение. Поради контузии, извън групата останаха Хименес, Раджи, Лория, Шерубин, Тайдер, Крус, а все още не е напълно възстановен Родригес, Ломбарди и Паси. Схема на игра 4-4-1-1. По фланговете ще се разположат Диаманти и Коне, а атаката ще се води от Ди Вайо.

Шансовете за успех са изцяло на страната на Ювентус, но нека не забравяме, че в последните си две домакинства срещу Болоня, „Старата дама" няма победа срещу „розоблу". В този смисъл, мачът ще бъде истински тест за торинци, които са по-качественият отбор, но трябва да преодолеят психологическата бариера. Едва ли "бианконерите" ще го направят по трудния начн и ще допуснат изненада.

Прогноза за: Ювентус - Болоня 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

13 август Ювентус - Бетис 0:0 (Приятелска среща)
21 август Милан - Ювентус 2:1 (Приятелска среща)
08 септември Ювентус - Нотс Каунти 1:1 (Приятелска среща)
11 септември Ювентус - Парма 4:1 (Серия А)
18 септември Сиена - Ювентус 0:1 (Серия А)

Болоня:

10 август Болоня - Бихор Орадеа 4:2 (Приятелска среща)
21 август Болоня - Падова 2:1 (Купа на Италия)
02 септември Болоня - Рапид Букурещ 2:1 (Приятелска среща)
11 септември Фиорентина - Болоня 2:0 (Серия А)
18 септември Болоня - Лече 0:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Болоня

132 срещи
64 победи за Ювентус
45 равенства
23 победи за Болоня
Голова Разлика: 195:124 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.40
Равен - 4.33
Болоня - 8.50

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус - 1.40
Равен - 4.00
Болоня - 9.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
184