Интер и Рома все още не познават вкуса на победата (видео)


В. Мухарски

Интер и Рома не успяха да се победят, завършвайки наравно 0:0 в мач от 3-ия кръг в Серия "А". И двата тима започнаха сезона със загуби - "нерадзурите" паднаха с 3:4 от Палермо, а "вълците" бяха надиграни от с 1:2 от Каляри, а тази вечер и двата тима отново не успяха да се поздравят с 3 точки.

Първият удар в срещата бе по посока на вратата на Интер, но Освалдо не бе точен. Така се стигна до 16-ата минута, когато стражът на Рома Маартен Стекеленбург получи травма и бе заменен от резервата Лобонц.

В 19-ата минута Борини засече центриране от корнер на Тоти, но ударът му бе спасен. Минута по-късно Диего Форлан стреля, но безуспешно. До края на първата част пропуски направиха Милито, Нагатомо и Форлан за Интер, а Борини и Тоти нямаха шанс да отбележат за Рома.

Веднага след почивката Освалдо и Борини пропуснаха за гостите от Рим. Малко по-късно Милито не бе точен от добра ситуация за домакините. В 68-ата минута Снайдер също направи пропуск. В 86-ата минута Самуел бе близо до попадение, но ударът му с глава не намери целта. По този начин двата тима си разделиха по една точка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



140