Фалстарт за Интер в първенството на Италия (видео)


В. Мухарски

Палермо победи Интер с 4:3 в двубой от втория кръг в Серия "А". След малко повече от половин час игра Деян Станкович стреля, а Диего Милито засече топката в мрежата на домакините за 1:0. Веднага след почивката капитанът на Палермо Фабрицио Миколи изравни след като бе изведенсам срещу Жулио Сезар и прати топката в мрежата за 1:1.

В 51-ата минута Силвестре събори Самуел в наказателното поле и реферът посочи бялата точка. Диего Милито превърна дузпата в гол и по този начин вкара своя втори гол в срещата. Радостта на играчите от Милано не трая дълго, защото само 3 минути по-късно Миколи намери непокрития Абел Ернандес, за който не бе проблем да изравни - 2:2.

Последваха пропуски на Миколи, при които Сезар показа добри рефлекси. Все пак 5 минути преди края на срещата капитанът на домакините вкара доста красив гол от пряк свободен удар и по този начин даде аванс на своя тим. Само 3 минути по-късно резервата Маурисио Пинийя със силен удар от далечно разстояние не остави шансове на стража на Интер за 4:2. "Нерадзурите" все пак стигнаха до попадение в даденото от съдията продължение. Негов автор бе Диего Форлан, като това бе дебютен гол за нападателят в Серия А.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



131