Морати: Форлан е идеалният заместник на Ето'о


Н. Гавазов

Президентът на Милан Масимо Морати подчерта, че нападателят на националния отбор на Уругвай Диего Форлан е идеалният заместник на преминалия в Анжи Самуел Ето'о. Както е известно, късно снощи най-добрият играч на Мондиал 2010 пристигна в Милано, където днес се очаква да подпише двегодишен договор с „нерадзурите" след като миналата седмица съгласува личните си условия с италианския гранд.

В интервю за Radio24, Морати заяви също така, че с пристигането на Форлан в Интер ще бъде сложен край на трансферната кампания на куба през това лято.

„Аз съм наистина много доволен от този трансфер. Форлан е постигнал много неща на международно равнище със състава на Уругвай. Той прекрасно подхожда на нашия отбор и смятам, че Диего е идеалният заместник на Ето'о", заяви Морати.

„Вероятно, с привличането на Форлан и Поли приключваме с трансферите си през това лято. Ще видим какво ще се получи, но не очаквайте повече новини. Паласио? Аз не мисля, че той ще дойде тук", допълва президентът на Интер.

„Дали вярвам в Гасперини? Какъв е този въпрос? Да разбира се! Важното е да накара играчите да изпитват удоволствие на терена и тогава всичко ще си дойде на мястото. Но дори и да не стане, треньорски оставки няма да има", завършва Морати.

 

91