Бруно показа подарък от възродения МакТоминей


И. Ангелов

Бруно Фернандеш показа фланелката на Наполи, която бившият му съотборник в Манчестър Юнайтед Скот Мактоминей му изпрати след страхотния му старт в Серия А. Мактоминай смени Юнайтед с Наполи това лято и оттогава той е откритие за отбора от Серия А.

Между другото, тази седмица бившият му съотборник от "Червените дяволи" Фернандеш сподели подаръка, който му е изпратил шотландецът, карайки 30-годишния футболист да похвали старта на своя приятел в Италия.

След като публикува снимка на фланелка номер осем на Мактоминей от Наполи в стори в Instagram, атакуващият полузащитник написа: "[Мактоминей] името, което завладя сърцето на Наполи“, последвано от емотикон за целувка.

Мактоминай направи трансфера поради липса на редовни минути на "Олд Трафорд", но сега играе редовно в Наполи. Фернандеш, от друга страна, все още не е отбелязал гол за Юнайтед през този сезон и отборът му е 14-ти в таблицата на Висшата лига. Въпреки това е ясно, че Мактоминей и звездата на Португалия все още са добри приятели, след като играха заедно в продължение на няколко години. Докато Фернандеш се подготвя за домакинския сблъсък на Юнайтед срещу Брентфорд в събота във Висшата лига, Наполи на Мактоминей - който е начело в Серия А - пътуват до средата на таблицата и Емполи в следващия им мач от лигата в неделя. 

58