Днес се решава съдбата на Ето'о


Н. Гавазов

Нападателят на Интер Самуел Ето'о се намира буквално на крачка от преминаване в Анжи, съобщава новината La Gazzetta dello Sport. Изданието твърди, че напълно вероятно е, още на 21 август камерунският футболист да направи своя дебют с новия си отбор в мача срещу Динамо Москава, който е част от 21 кръг на Висшата лига на Англия. За да бъде окончателно завършена сделката обаче, пред трансфера на Самуел има само едно препятствие - двете страни все още не могат да се разберат относно сумата, която клуба от Махачкала трябва да плати на световния клубен първенец.

Миланци настояват да получат за своя играч 30 милиона евро, докато Анжи предлага не повече от 25 милиона. Днес, около 13 часа българско време ще се състои последната среща между представителите на двата клуба и се очаква, че компромис ще бъде намерен, който в цифрово изражение ще бъде около 27-28 милиона евро.

Както е известно, Анжи и ЕТо'о вече се разбраха за условията по личния контракт на нападателя, съгласно който звездата ще получава по 20 милиона евро на сезон, както и дом в покрайнините на Москва.

 

113