Паолило: Официално предложение за Снайдер няма


Н. Гавазов

Изпълнителният директор на Интер Ернесто Паолило заяви, че миланският клуб не е получавал нито едно предложение за покупка на Уесли Снайдер, съобщава новината Sky Italia. Както е известно, по-рано в пресата се появиха спекулациите, които свързаха холандският полузащитник на световния клубен първенец с напускане на отбора, като интерес към играча имаше от страна на Малага, Челси и Манчестър Юнайтед, като дори се твърдеше, че 27-годишният играч е съгласувал личните си условия с 19-кратния шампион на Англия.

Говорейки пред Sky Italia след тегленето на жребия за новия сезон в Италия, Паолило сподели, че до този момент няма предложение от страна на Юнайтед за Снайдер.

„Разбира се, ние чухме за интерес от страна на Манчестър Юнайтед към Снайдер, но официално предложение в Интер не е постъпвало. Но все пак, не изключвам вариант, при който Уесли би могъл да ни напусне. Не смятам, че на света има нещо, което да не се продава, всичко зависи от цената. Човек никога не бива да казва не, защото не се знае кога ще излезе някаква възможност. Тази възможност обаче трябва да е реална"", заяви Паолило.

Футболният бос даде пояснение и за ситуацията около Карлос Тевес, след като спортният директор на тима Марко Бранка бе сниман как си стиска ръката с аржентинеца, а по-късно стана ясно, че се е срещнал и с агента на аржентинския национал.

"Ние не можем да спрем Тевес да идва в Милано или да ходи на същите плажове, на които ходи и Бранка. Но разберете, че ние не възнамеряваме да гоним Тевес по плажовете", допълва изпълнителният директор на Интер.

 

98