Агентът на Снайдер ще се срещне с шефовете на Интер


Н. Гавазов

Агентът на Уесли Снайдер ще се срещне с ръководството на Интер, за да обсъди бъдещето на играча, но представителя на полузащитника допълни, че „няма нищо конкретно в момента" с Манчестър Юнайтед и Малага. Както е известно, холандският национал е трансферна цел на двата клуба, които са готови да платят цената от 39 милиона евро, като според последните съобщения, които дойдоха от Пиринеите, очаква се през следващата седмица испанският клуб да направи официално предложение за играча.

„Не е странно да се свързва Снайдер с топ отборите, които искат да подсилят своите състави. Във всеки случай, вярвам, че е още рано тези клубове да действат по този начин. Това, което мога да кажа със сигурност е, че Снайдер има договор с Интер до 2015 година и в момента няма нищо конкретно", заяви агентът на играча.

Според италианските медии е запланувана среща в понеделник или вторник с директорите на Интер, на която ще се реши дали холандецът остава или си заминава. Манчестър Юнайтед следи Снайдер от известно време, докато Малага съвсем скоро се включи в битката за играча. Испанският отбор е готов да хвърли пари след пристигането на новия собственик - шейх Абдула Ал Тани.

 

92