Интер предлага Майкон за Серхио Рамос


Н. Гавазов

Италианският Интер предлага на Реал Мадрид бразилския си защитник Дъглас Майкон, а в замяна настоява да получи Серхио Рамос, съобщава новината Marca. Както е известно, Кралският клуб вече втора поредна година се опитва да получи десния бек на „нерадзурите", но от миланския гранд искат за своя играч не по-малко от 20 милиона евро.

Според Marca, Реал вече е предложил като част от сделката да стане сънародника на Майкон - Марсело, но Интер е отклонил предложението и настоява да получи Серхио Рамос. Този вариант обаче не устройва Реал и не е ясно, изобщо ще започнат ли официални преговори между двата клуба.

23-годишният Марсело играе за Реал от 2007 година и досега записа 124 мача в първенството на Испания, като отбеляза 11 гола. По-рано, той защитаваше цветовете на Флуминензе. За националния отбор на Бразилия изигра 6 мача, в които вкара един гол.

25-годишния Рамос дойде в Реал от Севиля през 2005 година и взе участие в 195 мача в Примера Дивисион, в които отбеляза 25 гола. За националния отбор на Испания записа 76 участия и пет гола.

 

97