Анонс на 13-ти кръг на Серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

Емполи - Сасуоло

Емполи е типичен средняк, който се печели точки срещу по-слаби отбори и такива от своя черга, но няма сили да се противопоставя на по-силните. Тосканци направиха някои силни игри, като например срещу Торино и Фиорентина, но загубиха последните си два мача, като единственото оправдание е, че играха с Ювентус и Аталанта. Тимът събра 11 точки и заема 14-та позиция в таблицата за класиране.

Сасуоло постепенно се превърна в отбор от втората половината на таблицата за класиране. "Зелените" напомнят за себе си понякога, както в мачовете с Милан и Торино, но общо взето се държат като днешния си съперник. Сасуоло има 15 точки до момента и заема 11-та позиция в таблицата за класиране.

Последната среща тук завърши с победа 5:1 за Сасуоло. Сега трудно бихме си представили такъв резултат, но ако търсим победител, той по-скоро ще бъде от гостите.

Прогноза: Емполи - Сасуоло 1:2

 

Салернитана - Кремонезе

Салернитана оцеля по чудо през миналата година, а тази жъне успехи, за които никой не е предполагал. Южняците събраха 16 точки и са 10-ти в таблицата, а влизат в днешния мач с три победи от пет двубоя, като последният успех е на гости на Лацио!

Кремонезе е без победа до момента и се очертава да бъде боксовата круша на Лигата. Сред петте равенства са и тези срещу Удинезе, Аталанта и Сасуоло, което означава, че новаците не бива да бъдат подценявани.

Труден за прогнозиране мач. Домакините са фаворити, но сега те ще играят атакуващо срещу отбор, който ще се брани. Дали няма да станат жертва на някоя контраатака? Тази среща по принцип е "1", но и е подходяща за търсене на друг знак, с по-висок коефициент. Гостите са аутсайдери, но показаха проблясъци и ако демонстрират същото и днес, за домакините ще е много трудно да спечелят мача.

Прогноза: Салернитана - Кремонезе 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
380