Раниери: Хубаво е, че ще се срещнем отново с Интер


Н. Гавазов

Наставникът на Рома Клаудио Раниери сподели своето мнение относно победата с 2:0 на неговия отбор над Ювентус в четвъртфинала за Купата на Италия. Според специалистът, „вълците" са изиграли много добре мача и не са позволили на своя противник да разкрие истинската си мощ. Наставникът също така допълни, че е радостен от факта, че Рома ще се срещне отново с Интер, макар че според него, до април може да се променят много неща.

„Нямаме никакво време да се наслаждаваме на победата. Мачът с Болоня е много близо и вече мислим за това. Следващият ни съперник за Купата ще бъде Интер. Какво мога да кажа? Радвам се, че отново ще играем с тях. Разбира се, това ще стане през април, а дотогава могат да се изменят много неща", заяви за Sky Sports Раниери.

„Голът на Вучинич бе много добър - срещу подобни удари всеки е безсилен. Когато Рома побеждава аз се чувствам прекрасно. Ние проведохме блестящ мач и не позволихме на Ювентус да разкрие своята мощ, както и да контролира играта. Доволен съм от своите момчета, които дадоха всичко за победата. Продажбата на Рома? Като романист, аз мисля, че клубът е много важен, но моята задача е да тренирам футболистите и да не мисля за тези неща", завършва наставника на Рома.

 

160