Гароне опроверга за трансфер на Пацини в Интер


Н. Гавазов

Интер продължава преследването на Джампаоло Пацини, въпреки, че Сампдория заяви, че няма никакво намерение да отстъпи от исканата сума за трансфера на своя футболист. Както е известно, „моряците" са съгласни на сделка, само ако бъда платена сумата от 15 милиона евро, плюс Джонатан Биабиани като част от споразумението. Това е сериозно разминаване с предложението на „нерадзурите", които първоначално предложиха шест милиона евро, а днес увеличиха сумата на 10 милиона плюс Биабиани.

Според Corriere dello Sport, днес в Милано преговорите между двата клуба в присъствието на агента на играча Тулио Тинти са продължили много „добронамерено", но все още не може да се говори за финализиране на евентуална сделка. По непотвърдена информация, шефът отговарящ за трансферите в Интер Марко Бранка е предложил дори сумата 12 милиона евро.

Днес по обед президентът на Сампдория Рикардо Гароне опроверга появилите се спекулации, че вече е постигнато съгласие.

„Няма смисъл да разговаряме за Джампаоло, защото в момента текат преговорите. Какво трябва да ви кажа? Има пет дни до края на трансферния пазар. Ние имаме изисквания, които държим да бъдат уважени. Все още нищо не е постигнато", реагира сдържано Гароне пред R 101 Novanta.

 

98