Милан все още се надява да привлече Газидис от Арсенал


Н. Гавазов

Президентът на Милан Паоло Скарони потвърди, че клубът продължава да преговаря с изпълнителния директор на Арсенал Иван Газидис. За това, че Газидис има предложение от клуба от Серия А стана известно по-рано през лятото. С времето слуховете започнаха да намаляват и по всичко изглеждаше, че "артилеристите" са отразили интереса към своя директор, който изигра ключова роля в отстраняването на Арсен Венгер и привличането на Унай Емери.

Оказва се обаче, че на практика нищо не е приключило. Американският инвестиционен фонElliot Management продължава да се надява, че ще привлече Газидис.

"Преговорите с Газидис продължават. Процесът на избор на изпълнителен директор трябва да бъде внимателен и спокоен. За никъде не бива да се бърза. Аз проведох половината си живот тук и съм се раздавал за цялата тази работа. Новият изпълнителен директор трябва да ни помогне да постигнем своите цели. Първата цел, която е най-важната, това е да увеличим доходите си. Това е отправна точка и всичко е много просто: ако заработваме по 800 милиона евро, тогава можем да си позволим играчи като Роналдо", заяви Скарони.

380