Киеза: Слуховете са приятно нещо, но мисля само за Фиорентина


Н. Гавазов

Нападателят на Фиорентина Федерико Киеза коментира последните спекулации около своята персона. 20-годишният футболист се представя блестящо от началото на сезона, с което предизвика вниманието на няколко големи клуба. Според последни информации, Ювентус, Наполи, Интер и Ливърпул следят изявите на 29-годишния футболист.

"Щом поднових контракта си, това значи, че искам да продължа пътешествието си с клуба, в който израснах и който инвестира в мен в течение на 10 години. Това е личен избор, удължих договора си, за да продължа своето развитие. Моят баща е вдигал трофей с екипа на Фиорентина и бих се радвал да сторя същото", заяви Киеза.

"Благодаря за добрите думи на президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис и треньора на Интер Лучано Спалети. Слуховете са приятно нещо, а това значи, че се справям добре и трябва да продължавам по този начин. Но засега съм фокусиран само върху Фиорентина. Бих се радвал да спечеля трофей тук. Това лято дойдоха много нови играчи, ще видим докъде ще стигнем през сезона", каза още играчът.

 

139