Реал мачка, Роналдо с хеттрик (видео)


В. Мухарски

Реал Мадрид победи като гост Малага с 4:0 в мач от 9-ти кръг на Ла Лига. С хеттрик се отличи звездата на отбора Кристиано Роналдо, а едно попадение добави Гонсало Игуаин. Веднага след началния съдийски сигнал "белите", облечени в тази среща с черни екипи, наложиха своя начин на игра и диктуваха събитията на терена.

Играчите на "Белия балет" откриха резултата след 11 минути игра. Тогава Анхел ди Мария по прекрасен начин намери Игуаин, който без проблеми матира вратаря на домакините и се разписа за 0:1. 

До края на първата част Роналдо реализира още три попадения и по този начин оформи и крайния резултат. Първо в 24-ата Ди Мария центрира, а CR7 се измъкна добре от защитниците на Малага и без проблеми се разписа за 2:0. Само четири минути по-късно португалецът с мощен шут не остави шансове на стража Андраде и по този начин направи резултата класически.

В 38-ата минута Роналдо вкара своя трети гол и общо четвърти в срещата. След почивката нови попадения не паднаха и по този начин играчите на Жозе Моуриньо се поздравиха със заслужени три точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



112