Реал Мадрид ще успее срещу Виляреал


И. Ангелов

Реал Мадрид - Виляреал 
Стадион: Сантиаго Бернабеу 
Дата: 05.10.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Реал Мадрид продължава да преследва първото място и Барселона в испанската Ла Лига, но не си направи услуга след като взе само точка в последното дерби с Атлетико, а сега програмата не става и много по-лека когато гостува тимът една позиция под "белия балет" в таблицата.

Виляреал почти дублира формата на Мадрид от началото на сезона, но тимът допусна една загуба за разлика от противника си, като двата тима имат по 5 победи от старта на първенството. Друга от приликите е по отношение на здравето, защото и двата тима имат известни проблеми от старта.

При Карло Анчелоти под въпрос попаднаха Милитао и Родриго. Камавинга и Мбапе се завърнаха през седмицата и може да участват. Аут са все още Куртоа, Алаба, Диас и Себайос.

При гостите под въпрос са ключовите Айозе Перес, Уили Камбуала и Денис Суарес. Аут са Фойт, Морено и Педраса. Комесаня и Йереми Пино се завръщат за да подсилят постройката. 

Реал Мадрид вече няма загуба в 40 кръга от Ла Лига. В 21 от последните 23 домакинства срещу Виляреал тимът на Карло Анчелоти също не загуби.

Прогноза: Реал Мадрид - Виляреал 3:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
55