Рамос: Ние ще се борим за четири трофея


Н. Гавазов

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви, че през следващия сезон Кралският клуб има намерение да се бори за победи във всички турнири, в които ще вземе участие. Както е известно, през изминалия сезон мадридчани спечелиха единствено Купата на Краля, оставайки втори в Ла Лига и достигайки до полуфинал в Шампионска лига, където отпаднаха от Барселона.

„Ние задължително ще претендираме за четири титли - в Суперкупата, първенството, Шампионска лига и Купата на Испания. Лично аз, най-много искам да играя финал в Шампионска лига и през изминалия сезон бяхме много близо до това. Необходимо е обаче постоянно да работим над себе си за това, да постигаме победи и сега мисля, че се намираме на верен път", заяви Рамос в обширно интервю за Marca.

Защитникът също така оцени високо работата на наставника на отбора Жозе Моуриньо.

„Малко треньори в света биха могли да мотивират толкова много своите играчи, както го прави той. Провървя ни много с човек, като Моуриньо. Реал наистина имаше нужда от такъв треньор - с неговия стил и характер, той е точно за нас", продължава Рамос.

В същото време играчът отбеляза, че представата за португалеца, която се експонира от медиите, няма нищо общо с действителността.

„Неговите пресконференции и поведението му по време на срещите не дават истинската представа за Моуриньо. Той е открит човек, верен на своите идеи и готов да помогне на всеки. Щастлив съм тук и не разглеждам за себе си някакви други варианти, освен да продължавам да играя за Реал", завършва защитника.

 

81