Малага ще измъкне точка от Висенте Калдерон


П. Пенков

Атлетико Мадрид - Малага
Стадион: "Висенте Калдерон", Мадрид
Дата: 07.05.2011
Час: 21:00
Съдия: Иглесиас Виянова

Атлетико Мадрид приема Малага на "Висенте Калдерон" в среща от 35-я кръг от испанската Примера дивисион. Домакините са пети в подреждането, като със сигурност си осигуряват участие във втория по престиж европейски клубен турнир - Лига Европа. Съставът на Кике Санчес Флорес няма реални шансове за класирането на четвъртата позиция, която ще им даде право на участие в Шампионската лига, тъй като Виляреал е на цели 8 точки от тях, а до края на сезона остават още четири срещи. В последните два изминали кръга от шампионата, дюшекчиите успяха да добавят нови шест точки към своя актив. Те постигнаха победи съотвено при домакинството си на Леванте с 4:1 и при гостуването си на Депортиво Ла Коруня с 1:0.

Съставът на Атлетико Мадрид не страда от новонтузени играчи. Единственият въпросителна пред мениджъра Кике Санчес Флорел е дали да заложи като титуляр на Диего Форлан, който не се намира в най-добрата си форма.

Съперникът им този кръг - Малага е застрашен от изпадане, тъй като се намира само на 2 точки от зоната на изпадащите, в която се намират отборите на Хетафе, Еркулес и Алмерия. Съставът на Мануел Пелегрини строри доста в последните седмици за постигнето на целта на отбора - оставане в елита и през следващата кампания. Малага няма загуба от 3 април насам, като в последните три кръга записа три поредни победи. Първата от тях бе при домакинството им на Майорка, а седмица по-късно при гостуването им на Расинг Сантандер. В последният изминал кръг, Малага постигна победа с 3:1 на изпадащия - Еркулес.

Малага също нямат проблеми с новоконтузени играчи в състава си, като единствените, които ще пропусната гостуването на Атлетико Мадрид са: Рубен Мартинес, Серхио Асеньо и Уелингтън. Първите двама страда от контузии, докато бразилския бранител Уелингтън е наказан, след като натрупа твърде много жълти картони.

И двата състава се намират в прекрасна форма, като очаквам Малага да успее да измъкне точка от гостуването си на "Висенте Калдерон".

Прогноза: Атлетико Мадрид - Малага 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Атлетико Мадрид:

03 април Осасуна - Атлетико Мадрид 2:3 (Примера)
10 април Атлетико Мадрид - Реал Сосиедад 3:0 (Примера)
17 април Еспаньол - Атлетико Мадрид 2:2 (Примера)
24 април Атлетико Мадрид - Леванте 4:1 (Примера)
30 април Депортиво Ла Коруня - Атлетико Мадрид 0:1 (Примера)

Малага:

03 април Леванте - Малага 3:1 (Примера)
10 април Малага - Депортиво Ла Коруня 0:0 (Примера)
16 април Малага - Майорка 3:0 (Примера)
24 април Расинг Сантандер - Малага 1:2 (Примера)
01 май Малага - Еркулес 3:1 (Примера)


Досегашни срещи:

Атлетико Мадрид - Малага

55 мача
30 победи за Атлетико Мадрид
15 равенства
10 победи за Малага
Голова Разлика: 95:49 за Атлетико Мадрид


Коефициенти от bet365:
Атлетико Мадрид - 1.57
Равен - 4.00
Малага - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Атлетико Мадрид - 1.57
Равен - 4.00
Малага - 5.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
233