Варан написа прощално писмо


Н. Гавазов

Защитникът на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан се обърна към Реал Мадрид, за който игра от 10 години.

"Последните няколко дни бяха изпълнени с много емоции и чувства, които сега искам да споделя с вас. След 10 невероятни и прекрасни години в Реал Мадрид, клуб, който завинаги ще остане в сърцето ми, дойде денят за сбогом.

От пристигането ми през 2011 г. заедно надминахме всички очаквания и постигнахме това, за което дори не можех да мечтая. Искам да благодаря на всички треньори, на всички, които работят или са работили в клуба, за всичко, което са направили за мен.

Много благодаря на всички фенове на Реал Мадрид, които винаги са ми давали любов и със своите високи изисквания ме карат да давам всичко от себе си и да се боря за всяка победа. Имах привилегията да споделя съблекалнята с най -добрите играчи в света. Никога няма да забравя безбройните победи. Разбирам, че е голяма чест да преживея тези специални моменти.

И накрая, искам да благодаря на всички испанци и особено на Мадрид, където се родиха двете ми деца. Тази страна винаги ще бъде специална за мен. Беше невероятно пътуване във всеки смисъл. Тръгвам с чувството, че съм дал всичко. Не бих променил нищо в тази история.

Започва нова глава ... “, написа Варан в своя  "инстаграм“.

279