Бащата на Йозил: Избрахме Реал


Н. Гавазов

Бащата на полузащитника на Вердер Бремен Месут Йозил - Мустафа заяви, че неговия син в този или в следващия сезон ще премине в Реал Мадрид. Той поясни, че техния избор е паднал върху Кралския клуб, въпреки изгодните финансови предложения и от други места.

"Моят син получи много добро предложение от Интер, което бе повече от привлекателно във финансов план. Но ние избрахме Реал. Още повече, че вече се срещнахме с президента на Реал Флорентино Перес, който ни прие в своя дом извън Мадрид. Той ни обеща, че ако не успее да закупи Йозил сега, то това ще стане в следващия сезон", цитира Hurriyet думите на бащата на полузащитника.

Както е известно, Вердер и Реал Мадрид все още не могат да се договорят за сумата, която трябва да получи немския отбор за своя футболист. Тази сутрин AS излезе с информация, че бременския клуб вече иска 30 милиона евро за Йозил, което е значително повече от първоначално обявената сума. "Белите" пък са склонни да платят не повече от 12 милиона евро и тази голяма разлика според специалистите може да попречи на трансфера на немския национал на "Сантяго Бернабеу".

 

115