ПСЖ вади 75 милиона за Кавани


Н. Гавазов

Пари Сен Жермен е готов да заплати 75 милиона евро на Наполи за суперзвездата Единсон Кавани, съобщава авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. Както е известно, през този сезон уругваецът вкара девет гола в 15 мача и привлече вниманието на топ-отборите на Стария континент, включително и на английския Манчестър Сити.

През последните седмици френския Пари Сен Жермен изпитва доста трудности и тимът няма победа вече цели 3 мача, а снощи загуби с 0:3 гостуването си Олимпик Марсилия, което е накарало ръководството да се огледа за футболисти, които ще подсилят огневата мощ на парижани.

"ПСЖ е клуб, който е харесван от много футболисти в наши дни. Доста играчи биха носили фланелката на отбора", заяви спортният директор на парижани Леонардо, който не изключи преминаване на 24-годишния Кавани във френската столица.

За нов футболист на тима се спряга и бившият английски капитан Дейвид Бекъм. В момента ПСЖ е втори във френската Лига 1, след кошмарната загуба на отбора с 0:3 от Олимпик Марсилия през уикенда.

 

155