Марадона: Не съм в конфликт с ръководството на Ал-Васл


Н. Гавазов

Старши-треньорът на отбора от ОАЕ Ал-Васл Диего Марадона опроверга слуховете за това, че той се намира в конфликт с президента на клуба. Както е известно, след загубата с 0:5 от ФК Дубай в мач от турнира за Купата на Емирствата, в световната преса се появиха спекулации, че легендата е загубил доверието на ръководството на клуба, а също така, че се намира в конфликт с президента Шейх Ал-Мактум.

„Аз нямам никакви разногласия с моя президент и отношенията ни са напълно нормални. Не разбирам кой и откъде ги пуска тези слухове и най-важното защо. Очвидно е, че има хора, които обичат да създават изкуствено напрежение, но мен това не ме интересува. Както виждате - побеждаваме, а най-важното е, че играхме много добре в мача от старта на първенството срещу Шаржа. Истина е, че исках да закупим четирима играчи, но ми бе отказано и аз се съобразявам с това решение. Ще работя с играчите, които са ми под ръка, въпреки че молбата ми към шефовете остава в сила", заяви Марадона в интервю за Al Jazeera.

Снощи, в мач от първия кръг на първенството на ОАЕ, Марадона постигна първа победа в турнира, след като неговия отбор отнесе с 3:0 Шаржа.

 

158