Порто отказал рекордно предложение за Хълк


Н. Гавазов

Удивително признание направи агентът на бразилския нападател на Порто Хълк, заявявайки, че клубът е отклонил няколко много големи предложения за продажбата на клиента му, най-голямото от които е достигнало сумата от 80 милиона евро. Представителят на играча отказа да назове имената на претендентите за подписа на клиента му, но не е трудно да се предположи от къде е дошла офертата, след като към настоящия момент много малко са клубовете, които могат да предложат подобна зашеметяваща сума.

Спекулациите в пресата приписват на Манчестър Сити, Челси и Милан интерес към Хълк, който от своя страна заяви, че няма никакво намерение да напуска шампиона на Португалия, потвърждавайки своите думи с подписването на нов петгодишен договор с Порто.

„Ще излъжа, ако кажа, че не е имало предложение за Хълк. Мисля, че най-високата оферта бе в размер на 80 млн. евро, но от Порто дори не пожелаха да преговарят. Няма да кажа, кои са имената на клубовете, но не е трудно да се досетите, кои са те", заяви за Record агента на играча Теодоро Фонсека.

 

108