Карлош: С най-голямо влияние върху Неймар е Анжи


Н. Гавазов

Защитникът на Анжи Роберто Карлош заяви, че руският клуб в който играе, вече е отправил оферта към Сантош за евентуалния трансфер на Неймар, съобщава Спорт-Экспресс. Както е известно, с изявите си през годината, бразилският нападател насочи към себе си вниманието на редица европейски клубове и е трансферна цел на Барселона и Реал Мадрид, а отскоро и на Анжи.

„Аз действително разговарях с Неймар на тази тема. Разказах му за проекта за развитие на Анжи и за условията, които могат да му предложат клуба и президента Сюлейман Керимов. Сега остава да дочакаме да завърши Копа Америка и Неймар да определи своето бъдеще. В най-добрия случай, той ме помоли да предам благодарностите му за интереса на ръководството към него. Освен това, ние вече сме в контакт с президента на Сантош и отправихме предложение. А с Неймар съм в постоянна връзка", цитира изданието думите на Карлош.

„Преходът му тук е напълно реален. Нито един друг клуб няма върху Неймар такова влияние, както Анжи. Сега всичко зависи изцяло от него", допълва защитникът.

 

146