Стойчо: Нямам търпение да дойдат новите играчи, които чакаме


В. Мухарски

Треньорът на ЦСКА коментира победата над Сепахан с 3:0. Ето какво заяви наставник пред "Дарик":

"Все още сме тежки и тромави. Но с времето ще подобряваме скоростта. Надявам се да се получават по-добре нещата. Това, че трите гола бяха вкарани от трима от новите, нищо не ми говори. Аз гледам играта като цяло. До този момент това, което показват, не е удовлетворително. Ще им дадем шанс и в другия мач, тогава ще вземем решение", каза Младенов.

"Аз съм професионалист, не съм аматьор. Виждам какво представляват футболистите, които са на проби. Знам какво искам и знам, че в момента не го притежавам. Надявам се в следващите дни или седмица да пристигнат онези офанзивни халфове и нападатели, които на мен ми трябват. ЦСКА трябва да има съвсем друг облик. Това са контроли и за мен резултатите са най-маловажното нещо. Виждам облика на отбора. Не е достатъчен. Защитата е окомплектована, с хората, с които разполагаме. С дефанзивните халове също нещата са окомплектовани. Чакаме офанзивни халфове и нападатели", коментира Младенов.

"Не е приятно, че вече започват контролите и се гради облика на тима, а основните хора ги няма. Но по-добрият вариант е да дойдат по-късно, отколкото никога. Въпросите не трябва да ги задавате към мен. Няма кой да замени на този етап Жуниор Мораеш, но нямам търпението да пристигнат хората, които чакаме", завърши треньорът.

Снимка: Илияна Енчева

113