Стойчо: Не съм получавал нито една заплата в ЦСКА


В. Мухарски

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите на днешния си брифинг, след като "армейците" се събраха за първата си тренировка от лятната подготовка.
Треньорът призна, че не е получавал заплата, откакто се завърна начело на "червените" през март.

"Истина е - не съм получавал заплата, откакто се върнах в ЦСКА. Аз и моят щаб не сме получавали заплати от няколко месеца, но това не е най-важното. Каквото имам да взимам, ще си го получа и съм спокоен", започа Младенов.

"Работим по селекцията, но тя не се развива по план. Желаехме да привлечем футболисти от Литекс, но не се получи. От България няма да взимаме играчи. След лагера в Холандия ще дам повече яснота. Ще привлечем повече чужденци, някои от тях още днес ще минат медицински прегледи. Вярвам на собствениците и твърдо оставам в ЦСКА. През цялото време, когато бях в чужбина исках да се върна на "Армията". Малко бавно се работи, но собствениците имат желание ЦСКА да изпревари останалите. Като разградена кошара сме малко. Вие си ги знаете (новите попълнения), аз няма да ги казвам. Достатъчно информация излиза от клуба. Предпочитам да запазя мълчание. Ще коментирам след лагера в Холандия като се върнем.", заяви Стойчо Младенов.

Снимка: Илияна Енчева

222