100 лева ще струва билет за фенoвете на ЦСКА срещу Лудогорец?


В. Мухарски

Истерията около предстоящия мач между Лудогорец и ЦСКА започва да набира сила, въпреки че до него остават десет дни. Двубоят се очертава да бъде нещо като финал на "А" група, в който ще се реши титлата.

Днес обаче изезе информация, че билетите за мача в сектора за гости ще струва 100 лева. Според същите източници от Лудогорец планират да предоставят на "червените" привърженици само 600 билета. Капацитетът на стадион "Лудогорец Арена" е за 6000 зрители и вероятно за това са отпуснати малко бройки за феновете на "армейците".

По наредба клубът - домакин е задължен да предостави на гостите 10% от пропуските. Има голяма вероятност останалите билети да не се продават свободно, за да не могат да ги купят фенове на ЦСКА. Ценните хартийки щяли да се раздават директно на ръководители на фирми и предприятия.

Все още няма официално потвърждение на тези спекулации от ръководството на Лудогорец. Другата новина за срещата между отборите на Лудогорец и ЦСКА е, че "армейците" искат чужд съдия. БФС обяви още преди началото на сезона, че няма да бъдат използвани чужди арбитри в първенството ни независимо от представянето на българските рефери.

Снимка: Илияна Енчева

113