Батков пак се заяде с ЦСКА


В. Мухарски

Собственикът на Левски Тодор Батков вярва, че лидерът в "А" група ЦСКА няма да стане шампион. Шефът на "сините" почете 69-годишнината от рождението на Георги Аспарухов – Гунди, поднасяйки цветя на паметника на легендарната деветка на „сините”. След това Батков говори пред представители на медиите:

"Мачът с Локомотив Пловдив е решаващ. Трябва ни победа, за да си осигурим участие в евротурнирите. Левски е най-успелият български клуб в Европа през новия век. Няма да се занимавам с ЦСКА, няма да станат шампиони. Директиви няма, имаше 45 години. Ще кажа само, че ЦСКА е по директивите. По този начин за 45 години те станаха 28 пъти шампион", каза мустакатият бос.

Не бях на мача с ЦСКА, защото мой близък претърпя инцидент и нямаше как да присъствам на стадиона. Доволен съм от победата. Показахме мъжество и характер.  Ясен Петров ми се обади след мача и ми каза: "посвещавам тази победа на Вас и искам поне отчасти да Ви се извиня за загубата, която допуснахме на "Герена" от ЦСКА". Винаги съм го харесвал. Ясен показа, че е мъжкар за разлика от други, които искаха да си тръгнат още след мача с Локомотив  и напуснаха след мача с Миньор", допълни още Батков.

Снимка: Илияна Енчева

110