Бандата: Имаше две чисти дузпи, Трифонов: Съдията играе с фланелка на Левски


В. Мухарски

Играчите на ЦСКА се нахвърлиха срещу съдията за загубата от Левски с 1:0. Мнението на повече футболисти е, че рефърът не е отсъдил дузпа за тима за нарушението на Пламен Илиев срещу Мораеш:

"Надиграхме Левски. Затова сме първи, а те са пети. Имахме доста повече положения от тях. Превъзхождахме ги. Всички са срещу нас, но ние ще станем шампиони. Съдията ни ограби, подигра се с нас. Днес имаше две чисти дузпи. По-чисти дузпи от тези не съм виждал в живота си. Топката излиза един метър в аут, той отсъжда ъглов удар. Играхме срещу 15 човека", каза Иван Бандаловски.

"Не ни достигна концентрация в завършващата фаза. Късметът също не беше на наша страна, а освен това и съдията ни попречи в две от ситуациите. Първата на Карачанаков беше спорна, но дузпата на Мораеш обаче е 100-процентова. Той беше ударен в глезена от вратаря и дори в момента му го налагат с лед. С (главния съдия) Николай Йорданов сме играли заедно на малки вратички в "Младост", той играе с фланелка на Левски. Неговите пристрастия са ясни. Ако си изпълним целта и вземем титлата, този мач ще бъде забравен. Ще се борим до края и вярвам, че ще успеем", коментира Румен Трифонов.

Снимка: Илияна Енчева

111