Нова победа за ЦСКА и нова подкрепа към Стенли (видео)


В. Мухарски

ЦСКА победи като гост Видима-Раковски с минималото 1:0 в среща от 22-рия кръг на родната "А" група. И двата тима показаха подкрепата си към Стилиян Петров, който е болен от левкимия. Играчите на ЦСКА и Видима излязоха с фланелки, на които пишеше: "Стенли, ние сме с теб!". Освен това в 19-ата минута феновете на "армейците" скандираха името на Петров и издигнаха плакат, на който пишеше: "Кураж, Стенли! С теб сме!"

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев започна като титуляр, а Румен Трифонов се появи като резерва още през първата част, заменяйки контузения Адемар. Двата тима изиграха един не чак толкова интересен мач, като играчите на Стойчо Младенов видимо бяха дошли с цел да спечелят трите точки. "Армейците" бяха по-добрия отбор на терена, но през първата част не направиха нищо по-сериозно.

В 54-ата минута падна единственото попадение. Галчев напредна през центъра и пусна към Мораеш, който стреля, но вратаря на Видима спаси. Все пак при добавката Слави Костов вкара и донесе трите точки на своя тим. По този начин "Армейците" са вече на 9 точки от Левски и Лудогорец, които утре играят помежду си.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



121