Феновете на ЦСКА се заканиха на БФС: Ще има протести преди всеки мач


В. Мухарски

Серия от протести готвят феновете на ЦСКА срещу Българския футболен съюз. Според ултрасите в момента съществува тенденция насочена срещу любимия им отбор от страна на футболната централа, това заяви на специална пресконференция председателят на фенклуба на "червените" Димитър Ангелов-Дучето.

"Преди всеки мач на ЦСКА ще има протестно шествие, което ще започва от сградата на БФС (ул. "Цар Иван Асен" б.а.) и ще стига до "Армията". В него ще се включат всички фенове - от сектор "Г", "А", "В". Не искаме война с БФС, но ако се наложи, ще излезем на бойното поле и ще се браним. Искаме равноправие с Левски и Литекс и другите отбори", заяви Дучето.

"Настояваме още сега да кажат има ли проблем с лиценза на клуба и ако има такъв, да обявят точно колко пари и на кого се дължат. А не само да мълчат", каза още Дучето.

Феновете на ЦСКА изразиха и пълната си подкрепа към Стилиян Петров, който е болен от левкемия:

"Стилиян Петров завинаги ще остане един от нас. Всички ние му пожелаваме да оздравее и отново да се върне с капитанската лента на националния отбор. Подкрепяме го сега, ще го подкрепим и когато отново поведе България към нови победи", каза още Дучето.

123