ЦСКА разгроми слаб Локо София (видео)


В. Мухарски

ЦСКА постигна разгромна победа с 4:0 над Локомотив София в среща от отложения 16-ти кръг на родната "А" група. Срещата се игра на стадион "Българска армия" пред около 7-8 000 зрители. След този успех ЦСКА събра актив от 45 точки и настигна лидерите Лудогорец и Левски, с които дели първото място в родното първенство.

Локомотив София е на 12-то място с 16 точки - 3 над 14-ата позиция, която отрежда участие в бараж за оставане срещу отбор от "Б" група. Първият гол в срещата падна в 28-ата минута. Карачанаков напредна по крилото и с прекрасен удар прехвърли Галев за 1:0. Голът-красавец не помогна много на "червените", които се прибраха в своето поле и позволиха на "железничарите" да овладеят инициативата.

След почивката М'Боли на няколко пъти спаси вратата си от опасни удари на играчи на Локо. Все пак в 78-ата минута Присо бе изведен с пас от центъра, преодоля Бранеков и останал сам срещу Галев реализира за 2:0. След това попадение играчите на Стойчо Младенов вече заиграха по-спокойно и вкараха още два гола своя съперник.

В 82-ата минута резултатът стана класически след като Бандаловски пое топката на гърди на границата на наказателното поле и с хубав удар, срещнал първо страничната греда, вкара за 3:0. В 85-ата минута грешка при изчистването на топката на бранителите на Локо, позволи на Жуниор Мораеш да овладее топката пред полето на гостите и със силен шут порази Галев и оформи крайния резултат - 4:0.

Снимка: Илияна Енчева

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



131