Армейци от цялата страна: Вън боклуците, Титан отвръща със скъпи билети


В. Мухарски

Плакати срещу фирма "Титан" се появиха в градове от цяла България. След протестната акция в София, сега след новата загуба на "червените" от Септември Симитли предизвика гнева на феновете от Варна и Габрово. Морската столица Варна осъмна с множество транспаранти, призоваващи шефовете на ЦСКА да напуснат управлението на отбора. "Вън боклуците от ЦСКА!" се появи на всички централни места в града.

Собствениците на ЦСКА своя отговор на феновете. В сайта на отбора бяха публикуваните цените на билетите за мача с Монтана, които са силно завишени.

Ето официалното съобщение:
 
Армейци,
 
предоставяме Ви информация за билетите за предстоящия мач между ЦСКА и Монтана  от XІX  кръг на Виктория футболно първенство на 19.03. ( понеделник), който ще се проведе на стадион „Българска армия” от 20.00 часа. Билетите вече са пуснати в продажба от вчера  (15.03.) в търговските мрежи на „Пикадили”, „Германос” и „Офис1”.
 
Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати, ще има и ултравиолетови лампи, за да се предотврати влизането с фалшиви билети. Децата до 14 годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.  
 
Цени на билетите:

сектор А – 15 лева 
сектор В –12 лева 
сектор Г –10 лева
сектор Б (гости) –10 лева
 
Касите на Армията, до фен магазина  ще работят от 16.30 до 20.45 часа в деня на мача.

117