Левскарите: Локо игра по-добре от нас


В. Мухарски

Спортният директор на Левски Георги Иванов–Гонзо остана разочарован след отпадането от турнира за Купата на България. След загубата от Локомотив Пловдив Гонзо заяви, че една грешка е лишила отбора от класиране в следващата фаза на турнира.

„Една елементарна колективна грешка ни лиши от възможността да продължим напред. Отборът не игра добре и това е по-тревожното, а не толкова самата загуба. Локо бяха по-спокойни, по сигурно владееха топката. Когато Левски губи винаги има напрежение. Ние като ръководство ще се постараем да го овладеем и да накараме футболистите да мислят за предстоящите мачове“, заяви спортният директор на Левски.

Изпълнителният директор на столичани Иво Тонев също бе в лошо настроение след загубата от Локомотив Пловдив, като заяви, че на някои от футболистите трябва да им бъде „обяснено какво е Левски“.

"Локо Пловдив игра по-добре от нас и заслужено спечели мача. Ще трябва някои от нашите играчи да разберат какво е Левски. Това е отбор, който трябва да вкара втори гол в такъв мач, а не да чакаме. Трябва да променим мисленето на някои хора. Всички, които играят срещу нас играят на максимум и трябва нашите играчи да са готови за това", каза Иво Тонев.

210