Черноморец надъхани до краен предел, за тях ЦСКА е равносилно на зло


В. Мухарски

Феновете на Черноморец готвят сериозна подкрепа за своя любим отбор срещу ЦСКА в очертаващия се първия мач за тази година и за двата тима. В град Бургас могат да се видят разлепени фишове, на които пише "04.03.2012 стадион Лазур 15:30 Ела и подкрепи акулите в битката със злото". Очевидно под "злото" се има в предвид ЦСКА или по точно ръководството на столичани, което отмъкна Абел Анисе без да плати за него исканата от Черноморец сума. Според адвокатите на "червените" футболистът няма договор с Черноморец и премина на "Армията" със свободен трансфер, но случаят все още се изяснява.

Плакатите, които са разлепени в морския град не са единствения признак, че стадион "Лазур" ще бъде изпълнен до краен предел за мача с ЦСКА. От днес ръководството на Черноморец пусна билетите за срещата в продажба, като ценните хартийки ще бъдат на изключително атрактивни цени. Нормалният билет ще бъде на цена 3 лева, а преференции ще ползват деца до 18 години и пенсионери, които ще влизат на стадиона само срещу 1 лев. Това, което трябва да се знае е, че преференциите ще важат до деня на мача.

От обяд днес билети вече ще могат да бъдат закупени от фен магазина на стадион „Лазур”, както и от касата в хотел „България”, които ще работят през цялата седмица. В деня на мача ще бъдат отворени и допълнителни каси на „Лазур”. За феновете на гостите, касата ще бъде отворена в 14:00 часа, в деня на срещата. Двубоят ще започне в 15:45 часа, а не както беше предварително обявено (и написано на плаката) в 15:30.

148