Подписалият с ЦСКА бивш играч на Реал се отказа от червените


В. Мухарски

Новото попълнение на ЦСКА Карлос Диого почти сигурно ще напусне отбора, въпреки че все още няма и една тренировка с "червените". От ръководството на бразилския Палмейрас са се примолили на колегите си от ЦСКА да освободят уругваеца от договор, информира "Труд". Преди почти 2 седмици бившият защитник на Реал Мадрид подписа с "червените" за 6 месеца, като само от клуба зависи дали контрактът ще се продължи с 2 години.

Треньорът на Палмейрас Луиш Фелипе Сколари, лично е говорил с Диого и го е накарал да размисли. На този етап "червените" шефове обсъждат дали и на каква цена да се разделят с най-гръмкото си попълнение, преди да е тренирал и веднъж с отбора.

Очаква се до края на седмицата Палмейрас да излезе с последна оферта към ЦСКА, който да скъса договора на уругваеца. Но в такъв случай ще трябва и да търси ново попълнение в отбраната, след като на Диого се залагат огромни очаквания. Възможно е Палмейрас, който завърши 11-и в Бразилия, да опита да разреши проблема, като изпрати в България свой играч вместо уругваеца.

111