Лудогорец са категорични: Ще ставаме по-добри, а първенството - по-интересно


В. Мухарски

Играчите на Лудогорец застанаха пред журналистите преди заминаването им от летище "София" и споделиха очакванията си за втория етап от подготовката. Капитанът на Лудогорец Емил Гъргоров смята, че освен ЦСКА и Левски, Черноморец също ще се намеси в борбата за титлата.

"Резултатите в контролите не са важни. Ние ще се опитаме да подобрим играта си от първия полусезон. Младите бързо се адаптират към отбора, а ние допринасяме доста за това. Надявам се бързо да влязат в отбора и да помагат. Засега аз лично не усещам напрежение, но ще видим дали има такова по време на мачовете. Мисля, че за титлата освен ЦСКА и Левски, ще се намеси и Черноморец. Литекс е малко по-назад, но също няма да се предаде", заяви Гъргоров.

"Не е достатъчно това, което сме постигнали през първия полусезон. Трябва винаги да се стараеме да вдигаме нивото. След като сме стигнали до първото място, значи не ни тежи. Хубаво е, че конкуренцията е по-голяма, това те кара да даваш повече от себе си. ЦСКА не е единственият ни конкурент за титлата. Левски и Черноморец също са близо до нас. Ще бъде много интересно през втория полусезон, заяви друг бивш играч на ЦСКА - Мишо Александров.

"Не е приключила селекцията. Надявам се до приключването на трансферния прозорец да вземем още един играч. Всичко е въпрос на договорки. До момента съм доволен, всичко което сме запланували е свършено. В Турция ще играем 7 контроли и то с добри отбори. Надявам се да са от полза", бе мнението на треньора на Лудогорец Ивайло Петев.

125