Мораеш пред FUTBOL-TV: Няма шанс да играя за Левски


В. Мухарски

Бразилският голамйстор на ЦСКА Жуниор Мораеш бе награден за най-добър футболист на последния 15-ти кръг в родната "А" група в анкетата на Пресклуб "България". Нападателят заслужи това признание, след като отбеляза две попадения във вратата на Лудогорец Разград (2:2).

"ЦСКА е много добър отбор и се надявам да спечелят шампионата. За утрешната среща със Спартак Плевен се надявам, че отбора ще направи всичко възможно да победи, особено след като ще играе с тим от по-долна дивизия", започна Мораеш, който пропуска срещата с тима от Плевен.

"Има достатъчно време до края на трансферния прозорец. Сега много хора говорят за трансфери, но аз съм спокоен. Нищо официално няма към този момент. Ако се получи добра оферта за мен и за клуба, ще помислим. Не искам трансфер на всяка цена. Щастлив съм в ЦСКА и целта ми е да спечеля титлата тук", каза Мораеш.

"Най-много в България ми харесват ресторантите", каза шеговито нападателят.

На въпрос на FUTBOL-TV: Дали би играл за Левски, той заяви че няма такава възможност. "Много е важно присъствието на Тошко Янчев в отбора. За мен той играе изключително добре. Зику е мой приятел. Естествено е в един голям отбор като ЦСКА да има много играчи, които да изпълняват дузпи, но ние двамата нямаме проблем. Аз се надявам, че ще имаме добри играчи и занапред", завърши голмайсторът.

Снимки: Илияна Енчева

129