Бившите играчи на ЦСКА се сбиха с настоящите


В. Мухарски

След края на срещата между отборите на ЦСКА и Лудогорец (2:2) на терена на стадион „Българска армия” се стигна до физическа саморазправа между играчи на двата тима, видя репортер на FUTBOL-TV. Защитникът на разградчани Йордан Минев, който е бивш играч на „червените” реши да отиде при феновете на бившия си тим, вместо при тези на Лудогорец и по този начин да подразни и без това изнервените запалянковци.

Ултрасите го засипаха с освирквания, пластмасови бутилки и седалки. Играчите на ЦСКА - Иван Бандаловски, Борис Галчев, Румен Трифонов и капитанът на отбора Тодор Янчев избутаха бившият "армеец" далеч от сектор "Г" и това подразни останалите играчи на Лудогорец. По този начин се стигна до меле на терена, като към него се присъединиха  друг бивш играч на ЦСКА - Иван Стоянов, както и вратарят на тима от Разград Урош Голубович.

След като всичко завърши Минев се прибра в тунела на съблекалнята, но преди това показа среден пръст на феновете на "червените", които продължиха да го замерват със седалки.  Иван Стоянов вкара изравнителния гол за 2:2 срещу ЦСКА минута преди края на срещата.

Снимка: Илияна Енчева

114