ЦСКА готови с оферта към четирима играчи на Литекс


В. Мухарски

ЦСКА готви грандиозен проект за зимна селекция. Клубът ще опита да вземе четирите най-големи звезди на Литекс, информира днес "7 дни спорт". Мениджърът на "червените" Драголюб Симонович вече е стартирал преговори с президента на ловчанлии Гриша Ганчев за привличането на Петър Занев, Георги Миланов, Александър Цветков и бразилеца Том.

Идеята е "армейците" да купят карето за 1 млн. долара, но при продажба зад граница на който и да е от тях, Литекс ще получи 90% от трансферната сума, докато в касата на ЦСКА ще постъпят едва 10%. С тези играчи от ЦСКА се надяват да изградят непобедим отбор, който да бъде без конкуренция в битката за титлта, а след това при евентуално влизане в Шампионската лига, клубът ще си осигури достатъчно солидни приходи. Според информацията шефовете на 31-кратните шампиони на страната очакват предложението им да бъде прието, тъй като Гриша Ганчев се нуждае от свежи пари, за да пусне в срок автомобилния завод в Баховица.

Дуци е обърнал поглед и към Бургас, като там набелязаният за привличане футболист е Енис Хайри, който е сред най-добрите бранители у нас от началото на първенството.

114